Handelsbetingelser

 1. Virksomheds oplysninger

  • Rovfluen.dk
  • Christianshøjvej 33
   7442 Engesvang
   Danmark
  • Telefonnr.: 7575 6348
  • E-mail: info@rovfluen.dk
  • CVR-nummer: 18377144
 2. Priser og betaling

  Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen.
  Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa og MasterCard

  Hvis der er behov for andre betalingsmetoder, kontakt venligt Rovfluen på tlf. 75 75 63 48.

  Prisfejl:
  Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.  

 3. Levering

  Så snart din bestilling er modtaget, går vi i gang med at ekspedere ordren. Levering 2-4 hverdag.
  Prisen for levering er 59 kr. + moms.

 4. Ansvar

  Risikoen for varer købt ved rovluen overgår til dig som forbruger på når du har fået varerne i fysisk faktisk besiddelse = leveringstidspunktet.
   

 5. Returnering af varer

  Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
  Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
  Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@rovfluen.dk.
  Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
  Ved ordre som er nægtet modtaget eller ikke afhentet, vil returfragten blive modregnet.

  Fortrydelse af en del af købet:
  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

  Ingen fortrydelsesret ved:
  Nyttedyr er levende organismer, som dyrkes efter bestilling og kan derfor ikke fortrydes.

  Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
  Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

  Varens stand, når du sender den retur:
  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 6. Databehandling

  Ved accept af vores handelsbetingelser ifm. køb på rovfluen.dk accepterer du, at vi må sende dig mails relateret til din ordre herunder ordrebekræftelse, faktura, leveringsinformation, indsamling af anmeldelser og generel information. Har du ikke gennemført betalt din ordre, tillader vi at gøre dig opmærksom på dette pr. mail.

 7. Klagemuligheder

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@rovfluen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

  For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.
  Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

  Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere på https://www.emaerket.dk/koeberbeskyttelse.

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail:
  info@rovfluen.dk – husk at oplyse ordrenummer.

  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg
  Naevneneshus.dk

 8. Kontakt

  Kontakt os på info@rovfluen.dk eller tlf. 7575 6348.

 9. Ændringer

   

 10. Lov og værneting

da_DK