Alt til Muldvarpebekæmpelse

Muldvarpefælde

Mange oplever, at muldvarpe ødelægger deres haver, når de bygger gange under jorden og efterlader muldvarpeskud. Denne irritation er desværre for flere en tilbagevendende oplevelse. En omgang muldvarpe og muldvarpeskud kommer sjældent alene. Derfor tilbyder vi hos Rovfluen et abonnement, så du nemt og enkelt kan tilkalde hjælp, når muldvarpene dukker op.

Vores abonnement dækker over muldvarpebekæmpelse. Vores service indenfor muldvarpebekæmpelse er landsdækkende, med undtagelse af Bornholm. Bor du på en ikke brofast ø, vil der være et mindre tillæg ved tilkald. Med Rovfluens abonnement i muldvarpebekæmpelse vil vores muldvarpebekæmper stå til rådighed, når du ringer ind. For en fast pris, enten hver eller hvert andet år, vil du være sikret hurtig og effektiv service, når muldvarpene begynder at grave rundt på din grund. 

Muldvarpeskræmmer

Teknologien har selvfølgelig også gjort sit indtog i muldvarpebekæmpelsen. Derfor er det nu muligt at købe en muldvarpeskræmmer i flere butikker. En muldvarpeskræmmer sender en frekvens lyd ud, som får muldvarpen til at flygte ud af haven. I nogle tilfælde vil en muldvarpeskræmmer være tilstrækkeligt til at holde muldvarpene ude af haven. Ulempen ved en muldvarpeskræmmer er dog, at den kun udsender frekvensen i 15 meters radius. Har man derfor et større areal, man vil holde muldvarpene fra, kan det være en fordel at kontakte en muldvarpebekæmper. Hos Rovfluen tilbyder vi naturligvis rådgivning til, hvordan du bedst muligt bekæmper muldvarpe i netop din have. Har du brug for vejledning eller har spørgsmål angående vores metoder, kan du kontakte os på tlf.: 28 11 63 44 eller tlf.: 75 75 63 48. 

Muldvarpefælde

Vores muldvarpebekæmper har mange års erfaring med både muldvarper og mosegrise. Derfor kan du også være sikker på, at dit abonnement hos Rovfluen er pengene værd. Med 20 års erfaring ved vores muldvarpebekæmper præcis, hvilken muldvarpefælde der er mest effektivt, til at løse netop de problemer, som muldvarpene skaber i din have. En muldvarpefælde er ikke bare en muldvarpefælde. Hvis man ønsker en effektiv bekæmpelse af muldvarpene, er det uden tvivl investeringen værd at tage kontakt til en professionel muldvarpebekæmper som Rovfluen. Det er kun normalt, at man ikke selv ved, hvordan man skal gribe problemet an. Men når man kontakter os hos Rovfluen, eller har abonnement hos os, kommer vi med det samme ud med en muldvarpefælde eller flere, så vi kan komme problemet til livs. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, når muldvarpene har indtaget haven. Så sørger vi for at bekæmpe dem både første gang og de efterfølgende gange. Har du nogle spørgsmål til vores service, kan du altid kontakte os telefonisk. Men kommer vi alligevel ud for at sætte en muldvarpefælde op, må du naturligvis stille alle de spørgsmål, som du har til vores bekæmper. 

Hold dig opdateret på de små sataner, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg os

På facebook

da_DK