Alt til Rottebekæmpelse

Rottesikring

Med en serviceaftale er du godt sikret – hele tiden. 

Vores skadedyrsteknikere er klar i hele landet og kommer gerne ud også med kort varsel. Det kan være vigtigt at handle hurtigt for at komme problemet hurtigt til livs. Vi gennemgår din virksomhed og sikrer den gerne løbende via en serviceaftale. Vi sikrer landbrug, hobbylandbrug, rideskoler, virksomheder, fabrikker, bagerier offentlige institutioner som skoler, børnehaver og alle typer erhverv. Vi tilbyder abonnement, der lever op til Naturstyrelsens krav om sikringsordninger inkl. den lovpligtige bygningsgennemgang. Virksomhedssikring kan være alt fra insektfangere i bryggeriet til regelmæssig gennemgang af rottestationer i landbruget. Ved nytegning af gnaversikring får du en gratis bygningsgennemgang med ved opstart og vi tager ingen opstartsgebyr. 

Ring på 75756348 og få et tilbud på en effektiv sikringsordning.


Bekæmpelse med rottegift

Rovfluen ApS Skadedyrssikring er autoriseret og følger den gældende lovgivning på området indenfor rottesikring og bekæmpelse.

Rotter skal bekæmpes professionlet iflg. loven af specielt to årsager. Rotter er smittebærer og ødelægger let fx bygninger, elinstallationer, isolering mv. hvis de får frit spil og brede sig. Det er vigtigt at rottebekæmpelse sker med konsekvens og omhu så man undgår resistensudvikling. Rotter skal bekæmpes af særligt uddannende og autoriserede rottebekæmpere.

Observerer man rotter eller ser tegn på rotter, er man forpligtet til at kontakte kommunen eller det autoriserede rottefirma, som man evt. har en sikringsaftale med. De vil derefter vil tage hånd om problemet.

Sikringsordning – Sikring med kontrolpunkter.

Kontrolpunkter med smækfælder og/eller giftfri indikatorblokke (voks- eller plasticblokke hvori man kan se spor efter rotter og mus i form af gnavemærker) bruges som udvendig forebyggende sikring og overvågning af bygninger mod rotter og mus. Kontrolpunkterne er aflåste plast-eller metalkasser, som placeres strategisk omkring og i bygningerne med passende afstand ofte i forbindelse med ind- og udgange. Ud over de løbende kontrolbesøg over hele året, udfører Rovfluen også den lovpligtige bygningsgennemgang, der har til formål at identificere fejl og mangler ved bygninger m.v.

Hvis der ses tydelige tegn på gnaveraktivitet i de udvendige kontrolpunkter under servicebesøg, kan der efter gældende lovgivning iværksættes bekæmpelse med traditionelle og godkendte gnaverbekæmpelsesmidler i form af antikoagulanter eller cholecalciferol, som er den nyeste udviklede gifttype som virker som en slags vitaminforgiftning som forårsager hypercalcæmi.


Mekanisk rottefælde

Vigtig: Fjern rotternes levesteder. Forebyggelse af rotter er altid bedre og nemmere end bekæmpelse. Fjerner man rotternes levemuligheder bliver de væk – så enkelt er det. Fødevarer og skjulesteder tiltrækker rotter. Derfor er det meget vigtigt at sikre og renholde sin ejendom, så rotterne ikke får fodfæste. Det gælder både ejendomme i byer og på landet.

Ved forebyggende sikring kommer man langt og man kan med fordel fange rotter i fælder af forskellige typer:

  • Klapfælder placeret i aflåst rottestation: Fælder er miljøvenlige alternativer til gift, og kan benyttes både inden- og udenfor. Fælder afliver eller fastholder rotter og mus, så man efterfølgende let kan finde og skaffe sig af med de døde gnavere. (billede af rotte fanget i fælde sættes ind her)
  • Goodnature® GN-A-24 Rotte- og musefælde. Slår automatisk rotter og mus ihjel – en efter en.
  • Mekanisk rotte- og musefælde, som slår automatisk 24 rotter og mus ihjel – en efter en – før du behøver udskifte gasbeholderen. Fældens ugiftige lokkemad tiltrækker skadedyr og slår dem ihjel med det samme på human vis. Den er udstyret med en digital aktiveringstæller, som giver dig besked om, hvor mange rotter eller mus, der er blevet slået ihjel. Goodnature GN A-24 fælden er indbygget i en safebox, som er lavet er stål, hvilket gør den velegnet til udendørs brug i al slags vejr.

Ud over disse typer findes der mange muligheder for gode løsninger. For råd og vejledning i hvilken type der passer til dit behov, ring til Rovfluen på 75756348.


Elektrisk rottefælde

Elektriske fælder som slår rotter og mus ihjel med kraftig stød, kan anvendes indenfor.

Victor er en effektiv fælde, idet ingen rotter overlever, når de går ind i fælden. Bruger højspænding, som dræber rotten på få sek. Kan dræbe 1 rotte pr indstilling og op til 50 rotter pr 4 “C” batterier. Løser gnaverproblemet 100 %. Kan købes på webshoppen eller ring og bestil.

Brugsanvisning – 140423 Victor M241


Rottebekæmpelse med skydevåben

Ved store kolonier af rotter inde i feks. stalde, affaldssorteringsanlæg, lossepladser osv. hvor det kan være svært at komme rotterne til livs hurtigt pga adgang til foder og mange gemmesteder, kan man med stor fordel skyde rotter i stort antal om natten og dermed nedbringe bestanden effektivt. Bekæmpelse af rotter med skydevåben er særdeles effektiv hvis det samtidig kombineres med en sikringsordning. Vi har landets bedste rotteskytte ansat, som har fulgt rottens adfærd siden han var dreng og dermed ved hvordan man skal gribe problemet an fra starten af. I løbet af typisk 3 – 4 timer vil rotteskytten kunne nedlægge op til 600 – 800 rotter.

Ring for tilbud på 75756348.

Billedet viser resultatet af professionel nedskydning af rotter hos ny kunde med massive rotteproblemer.

Ved kun et besøg og 14 timers effektiv rottebekæmpelse uden brug af gift, var der 1158 rotter mindre hos denne kunde!

Så har I et problem med rotter der er svære/umulige at bekæmpe udelukkende med gift/fælder ? Så henvend Jer trygt til Rovfluen på 75756348. Vi kommer over hele DK og både hos private, erhverv og det offentlige.

 

Hold dig opdateret på de små sataner, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg os

På facebook

da_DK